Versinox. De norm in RVS buizen

RVS buis uit voorraad

RVS buizen gestapeld

Wij zijn steeds op zoek naar manieren om de service naar u te verbeteren. Sinds enige tijd doen wij dit ook door kleinere hoeveelheden kwaliteitsbuizen uit voorraad aan te bieden.

Voor een groot aantal afnemers in de apparatenbouw bleek dat de standaard levertijden van de fabrieken soms te lang waren. Dit betrof vaak RVS buis voor warmtewisselaars, rookgaskoelers en condensors. Maar ook de relatief hoge kosten voor de kleinere leveringen bij onze fabrieken was voor ons reden hier om zelf voorraad aan te leggen. Wij kunnen immers deze kleinere batches combineren met grote producties die lopen.

Breed assortiment van hoge kwaliteit
Wij hebben nu warmtewisselaarbuis, hydrauliekbuis,  precisiebuizen, leidingbuizen  en buizen voor de zuivelindustrie in diverse afmetingen en kwaliteiten op voorraad liggen. De buizen zijn verpakt in houten kisten en voorzien van een 3.1 EN 10204 +Ad-W2 certificaat.

Alle voorraadbuizen zijn geproduceerd volgens onze eigen hoge kwaliteitseisen zoals corrosiebestendigheid, beproevingen, maatvoering en mechanische eigenschappen en voldoen aan de strengste Europese en Amerikaanse normen om de inzetbaarheid te vergroten.

Bekijk hier de voorraadlijst. Deze wordt regelmatig aangevuld en ververst, zodat u altijd de over onze actuele voorraadgegevens kunt beschikken.


Deel dit artikel op:

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens:

  • Slibbroek 46a
  • 5081 NS  Hilvarenbeek
  • T: +31(0)13 5308410
  • E: info@versinox.nl

Volg ons op: