Versinox. De norm in RVS buizen

Over ons

Versinox, origineel opgericht in 1926, heeft zich sinds de uitvinding van RVS in de jaren 70 ontwikkeld tot totaalpartner voor RVS buizen in heel Europa. Versinox vertegenwoordigt daarbij kwalitatieve topfabrieken uit Duitsland en Zwitserland.

Maar niet alleen de kwaliteit die Versinox levert maakt ons een unieke speler in de markt van RVS buis. Bij elk project verdiepen we ons in de volle breedte van de klantvraag. We nemen daarbij eerder de rol aan van sparringpartner dan van leverancier. Een persoonlijke benadering, maatwerk, ontzorging en oog voor Total Cost of Ownership vormen de sleutel van ons succes.

Door onze technische voorsprong, gecombineerd met een divers en uitgebreid machinepark, het bijbehorende productievolume en een perfect logistiek concept kunnen wij uitermate scherp reageren op klantvragen. Niet zelden resulteert dit zelfs in klantspecifieke productspecificaties! Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat wij gevraagd worden voor de meest veeleisende klanten en toepassingen in diverse branches.

Ons team


Pieter Verschuuren
Algemeen Directeur
Tel.: +31(0)13-530 8412

  pieter@versinox.nl
 Linkedin


Wanda Verschuuren
Commercieel medewerkster (Bochten en T-stukken)
Tel.: +31(0)13-530 8413

  wanda@versinox.nl


Nancy Verschuuren-Ackens
Administratief medewerkster
Tel.: +31(0)13-530 8411

  nancy@versinox.nl

Contactgegevens:

  • Slibbroek 46a
  • 5081 NS  Hilvarenbeek
  • T: +31(0)13 5308410
  • E: info@versinox.nl

Volg ons op: