Versinox. De norm in RVS buizen

RVS buizen

RVS buizen lijken zo’n gemeengoed. Maar bij Versinox vragen wij altijd naar het ‘Waarom’. Waarom wilt u deze afmetingen? Waarom wilt u deze toleranties? Is de gevraagde norm wel optimaal voor uw product? Krijgt u inderdaad de buis die u nodig heeft…?

De juiste RVS buis voor uw toepassing

Versinox adviseert onafhankelijk, kijkt naar het totaalplaatje aan mogelijkheden en zoekt de meest optimale oplossing in tijd, product en budget. Als we ervoor kunnen zorgen dat uw processen storingsvrij, onderhoudsarm, sneller of goedkoper verlopen door kritisch naar de specificaties te kijken, dan doen we dat. We zoeken zelfs bij de producent de juiste machine uit voor uw specifieke buis. En moeten we écht iets bijzonders hebben, dan kunnen we zelfs maatwerk leveren!

Logistieke ontzorging

Maar Versinox gaat verder. We ontzorgen onze klanten ook graag in het logistieke traject. In samenspraak organiseren we graag de tijdige beschikbaarheid van grondstoffen, halffabrikaten of pre-planned production. Zo komt u of uw klant niet voor onaangename verrassingen te staan tijdens kritische planningen.

Certificaten en vergunningen

Versinox beschikt met haar fabrieken vanzelfsprekend over alle benodigde vergunningen en certificaten. Een overzicht vindt u hier: certificaten en vergunningen rvs buizen.

RVS buis uit voorraad

Ook hebben wij voor u RVS buizen voor verschillende toepassingen en in diverse afmetingen en kwaliteiten op voorraad liggen. De buizen zijn verpakt in houten kisten en voorzien van een 3.1 EN 10204 +Ad-W2 certificaat. Kijk hier voor de meest actuele voorraadlijst.

Contactgegevens:

  • Slibbroek 46a
  • 5081 NS  Hilvarenbeek
  • T: +31(0)13 5308410
  • E: info@versinox.nl

Volg ons op: