Versinox. De norm in RVS buizen

Einde 2016 alweer in zicht!

paddestoelen herfst

Met de “Indian Summer” nog vers in het geheugen, nadert het einde van 2016 alweer met rasse schreden! Het was een bewogen jaar, waarin de lang verwachte maatregelen tegen Chinese staaldumping er eindelijk kwamen. Maar ook het jaar van de ogenschijnlijke katalysator voor de wereldeconomie op dit moment: Trump!

Vooruitlopend op zijn plannen zijn de rentes, inflatie en prijzen al aan het stijgen. Voor u en ons is de vraag natuurlijk hoe lang die stijgingen doorzetten en tot welk niveau… Om de grootste risico’s en schommelingen af te vangen zijn wij daarom al bezig om strategische posities in te nemen voor 2017, voor wat betreft capaciteit en de inkoop van strip en buis. Wij zijn er klaar voor!

Bereikbaarheid tijdens feestdagen
Tijdens de feestdagen zullen onze fabrieken ook dit jaar weer collectief gesloten zijn.

Schoeller Werk sluiting: zaterdag 24 december tot en met zondag 1 januari 2017.

Zwahlen & Mayr sluiting: zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari 2017.

Rohrbogen AG sluiting: zaterdag 24 december tot en met zondag 1 januari 2017.

Bij Versinox zijn we ook een paar dagen met verlof, maar blijven we gewoon bereikbaar via telefoon en e-mail. En omdat u maar net dat ene buisje nodig zult hebben, kunt u ook gewoon blijven putten uit onze voorraad tijdens de feestdagen.

Misschien zijn we wel de allereerste dit jaar, maar wij danken u nu al voor de samenwerking in 2016. Wij wensen u fijne feestdagen en zowel zakelijk als privé een zeer voorspoedig 2017!


Deel dit artikel op:

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens:

  • Slibbroek 46a
  • 5081 NS  Hilvarenbeek
  • T: +31(0)13 5308410
  • E: info@versinox.nl

Volg ons op: